מבקש עזרה בהחלטה לפני ניתוח בשיטה מסורתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/07/2014 | 21:41 | מאת: אבי

התלונות שלי הם: קושי בהליכה , תחושת שריפה ב-4 הגפיים , כאבי צאוור ותחושת נימול ביד שמאל כל זה מזה שנה ויותר. בוצע EMG+CT+MRI תוצאות-תעלת שדרה צרה C4-7,מלציה C6,לחץ אחורי בעיקר בגובה זה (C6-7) לאחר ביצוע MRI לעמוד שידרה צווארי הומלץ על ידי נוירוכירורג מומחה ומנהל מחלקה לבצע ניתוח בגישה אחורית (למינקטומי) בחוליות ב-C4-C7 ובנוסף קיבוע C3-C7. לאור הכתבה על שיטות חדשות ברמבם "לניתוח פולשני זעיר" האם לאור מה שתארתי לך יש אפשרות לנתח אותי בצורה חדשנית זו ולהקל עלי. אודה לך עך תשובה מהירה (אני בלחץ אטומי!!!) אני בן 56. בברכה, אבי גוז - חדרה

שלום, אין אפשרות לענות על שאלתך ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה שלך.

27/07/2014 | 07:13 | מאת: אבי

בוקר טוב, בראשית תודה על ההתייחסות המהירה. בבקשה אעבר לי מספר טלפון להתקשרות. ברצוני רק להוסיף שהייתי אצל 4 רופאים עם תוצאות ה-MRI ואף אחד מהם לא הזכיר את השיטות החדשות. האחרון בהם דר קנולר נחשון כתב במכתב הסכום שלו את הדברים הבאים: לאור התסמונת הקלינית וההדמיות מוזמן לנתוח בגישה אחורית (למינקטומי) C4-7 וקיבוע C3-7. בגלל זה באה שאלתי לגבי האפשרות לניתוח אחר אם בכלל !! שוב אודה לך מאוד על תשובה בהקדם. אפשר למייל הפרטי שלי.

14/08/2014 | 12:07 | מאת: איציק

אל תשאל באתר, לא תקבל כאן תשובה רצינית. לך ליעוץ אצל רופא מומחה אחר לקבלת ייעוץ נוסף.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה