הצרות התעלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/06/2014 | 23:58 | מאת: פרי

לדר שלום אצל אימי בת 56 אובחן לפני כ 7 שנים היצרות התעלה בגבהים L3-4 L4-5 עברה לימינקטומיה וקיבוע , לאחרונה התסמינים חזרו הרדמות ברגליים ובהליכה אם מגמת החמרה מס' פעמים ביום . בסיטי חדש שעשתה יש הצרות התעלה באותם הגבהים l3- 4 l4-5 . ההצרות ללא ממצאים ברקמות הרכות ואם שינויים ניווניים ניכרים דו צדדיים ב s1 אני שואלת : האם אין מנוס מניתוח ? , ואם בוחרים שלא לטפל האם יש סכנה לנזק בלתי הפיך לחוט השדרה איזה סוגי ניתוח קיימים לאחר שכבר יש קיבוע בעמ"ש אודה לתשובתך ,פרי

זו אינה שאלה שנתנת לתשובה בפורום אינטרנטי. עליו להבדק בלווית ההדמיה העדכנית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה