ניתוח כריתת דיסק C3-C4 וקיבוע חוליות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/06/2014 | 17:01 | מאת: שי

שלום , בצילום MRI נמצא פריצת דיסק ב -C3C4 לחץ ופגיעה בעמוד השדרה, C5C6 C6C7 בלט דיסק לחץ על העמוד השדרה. נכון להיום כתף ויד שמאל ירידה בכח השרירים , אגודל שמאל תחושה מוזרה של נוקשות כאבים קלים בצוואר. מעבר לקח מתפקד רגיל רכיבה על אופנים (בחדר כושר )עבודה במשקולות משקל נמוך מהרגיל ב- 50%. לדעת הרופא המנתח יש צורך בכריתת דיסק C3C4 וקיבוע החוליות וההתלבטות שלו האם גם לבצע את אותה פעולה ב C5C6 C6C7. השאלה שלי היא מה ההשלכות לא לבצע את הניתוח בכלל

לא ניתן לתת תשובה מנומקת במסגרת פורם אינטרנטי- עלייך לבצע פגישת יעוץ מסודרת עם מנתח עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה