צילום עמו"ש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/05/2014 | 13:34 | מאת: נעמה

שלום סובלת מזה זמן מכאבים ברגליים, היתה תקופה שהכאב היה ברגל שמאל, כעת ברגל ימין. בעבר הייתי אצל רופא שלדבריו הבעיה בגב ונשלחתי לפיזותרפיה. מזה כמה חודשים שהכאב חריף, ומקשה גם על עמידה. נשלחתי לצילום רנטגן, ואלו התוצאות : הבדיקה: צילום עמוד שדרה מותני LAT+AP מעמד תקין. נזק דיסק בגובה של L5-S1. שינויים ספונדילוטים בחלק העליון של עמוד שדרה מותני וגבי תחתון. אם אפשר לקבל הסבר על הממצאים אשמח. מה משמעות הנזק לדיסק? ומה זה השינויים הספונדילוטים? האם נדרש בירור נוסף? האם יש דרך לטפל? תודה

אין אפשרות להגיב על כך דרך אתר אינטרנט, אין רפואת אקספרס....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה