MRI צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/05/2014 | 11:58 | מאת: שאהין מוראני

שלום ד"ר. היה לי כאבים בצוואר בנוסף לעייפות מתמשכת וכאבי ראש ותחושת דגדוג עד כאב קל ביד שמאל עברתי MRI צווארי חןחהן התוצאה. המעבר הקרניו-צרביקלי נראה תקין. חוט השדרה הודגם כתקין רטרוליסזטיס של C3 ושל C4 ושינויים ניוונים ב- C3-C4 וב- C4-C5 מיצרים את הפורמינה הנוירלי של C4-C5 ויותר ב- C3-C4. שינויים ניוונים ב- C6-C7 מסוג MODIC 2. אין לראות ממצא פתלוגי נוסף. אבקשך לקבל הסבר מה זה אומר וחשוב מכך מה היא חומרת המצב זה? האם יש דרך לטפל/לשמור על מה שקיים? ניתוח אפשרי? תודה מראש לתמיכה

ממצאים בהדמייה אינם אומרים דבר ללא ההקשר האנמנסטי והקליני שלהם.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה