אפידורוסקופיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/04/2014 | 01:20 | מאת: צבי

פניתי אליך לפני חודשיים בערך והפנית אותי למזכירה לעשות תור משותף לך ולדר גלר ולמרות פניות חוזרות ונשנות והבטחות מצד המזיכרה לא קיבלתי עדיין תור ואינני מבין מדוע האם הפסקתם לטפל בשיטה זו אני פונה דרך הפורום מפני שאיני יודע מה לעשות כדי לקבל תור כאשר אני סובל מאד ובלי פיתרון שמתאים למצבי כרגע תודה צבי

חג שמח, ענין התורים נמצא בטיפול המזכירות, לא בטיפול הרופאים. הפגישה תהיה לקביעת התאמה לניתוח, ממליץ לך מאוד לא לתלות תקוות שווא לפתרון קסמים. הפרוצדורה מתאימה לפלח מסוים מאוד של מטופלים.

21/04/2014 | 22:35 | מאת: צבי

תודה על תשובתך אבל האם רק כדי לדעת אם זה מתאים למקרה שלי אני צריך לחכות זמן כה רב עם כאבים וחוסר יכולת לתפקד לפני שאני מחפש פיתרון אחר אני כבר עברתי ניתוח שלצערי לא הצליח והפיתרון המוצע הוא ניתוח קיבוע שהסיכוים שלו הם 50 אחוז וזה בגלל צלקת שנוצרה כתוצאה מהניתוח תודה צבי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה