קליקים בצוואר וכאב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/03/2014 | 12:26 | מאת: דוד

לאח שלי היה תאונת דרכים שפגעו בו מאחורה שבעקבותה נפגע בצוואר - פגיעה שקוראים לה לחיצת שוט - כך לפי האורטופד. מאז יש לו כאבים מתמשכים בצוואר כולל צוואר תפוס ונוקשות. כמו כן בחוליה C7 יש בעיה קליקים כמעט כל פעם שמזיזים את הצוואר. והוא שומע קליקים/קנאקים במהלך רוב היום. ששמים יד על המקום ושומעים את הקליק זה כאילו משהו שבור שם או שמשהו זז בחוליה שם. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בי בלי ניתוח..? נ"ב: האם אסור לו לשתות יותר מוגז. כי זה מביא לבריחת סידן? תודה

עליו להבדק על ידי רופא.

04/03/2014 | 19:37 | מאת: דוד

הוא הלך לאורטפד והוא אמר שזה כתוצאה מהתאונה שייתכן ומשהו זז שם אבל הוא איננו יודע מה הבעיה בדיוק ושעדיף להתייעץ עם רופא עמוד שדרה. השאלה היא ממה יכולה לנבוע קליקים באותה חולייה? על מה זה מעיד? אבקש תשובה. תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה