החלמה מניתוח בעמוד השידרה - הליכה עדיין לא יציבה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

21/02/2014 | 17:13 | מאת: דון

אשתי, 56, חולה בסרטן ריאה גרורתי. עקב כאבי גב שהביאו לאי יציבות וחוסר תחושה בבטן וברגליים עברה MRI אבחנה הייתה סימני לחץ קשה ב T3 בוצע ניתוח בעמוד שדרה לשחרור הלחץ. לאחר כשבועיים עם 2 כדורים משכך כאבים TARGIN 10 הורדנו מינון לכדור אחד ביום. נכון להיום - כשלושה שבועות לאחר הניתוח כאבים - אין הולכת בעזרת קביים. כולל מדרגות עדיים קיימת תחושה של חוסר תחושה עמום בכף רגל שמאל בעיקר. עקב כך - הליכה עדיים לא יציבה לגמרי. מבקש לציין שאשתי מלאת מרץ, ומאד פעילה. שאלה בבקשה: האם חוסר התחושה החלקי בכף הרגל ייעלם עם הזמן ואיתו תשוב היציבות בהליכה ? אחת לכמה זמן - יש לה עדיין תחושת הירדמות כלשהיא בבטן. האם זה ייעלם עם הזמן ? תודה רבה לכל תשובה

אין לדעת.... לצערי החלמה מהירה.

21/02/2014 | 18:35 | מאת: דון

תודה על התשובה המהירה !!! האם פיזיותרפיה יכולה לעזור ? משהו אחר - דיקור סיני ? הגברת קצב הצעידות ? ההיא מוכנה לעשות הכל ! שוב תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה