פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

08/02/2014 | 09:12 | מאת: בדוי

שלום ד"ר, אני בת 17, סובלת מכאבי גב איומים כבר כשנה וחצי, בעקבות פריצות דיסק ענקיות בL3-L4-L5-S1 וD2-D3, D6-D7-D8-D9-D10 וC5-C6-C7 שלוחצים על שורשי העצבים ועל חוט השדרה לחץ ישיר ומתמיד. הקרנות זרמים, כאבים, נימול, חשמל לרגליים ולידיים לפעמים נימול באיזור הצוואר, חוסר יכולת לעמוד, לשבת, ולהפעיל את הגוף בגלל. בוצעה צריבת דיסק בעמוד שדרה מתני, אחרי חודש החליטו לעשות ניתוח אנדוסקופי שכשל ואני כחודשיים לאחר הניתוח הכאבים רק מחמירים, המליצו על ניתוח דיסקטומי ולמינקטומי משולב עם קיבוע. נוסף על כך אני סובלת מעקמת של 70 מעלות וסירינגומיאליה. מה דעתך על ניתוח זה? האם זה יעזור/מומלץ? מה סיכויי ההצלחה? האם אתה מבצע ניתוחים מסוג זה? תודה.

17/02/2014 | 21:43 | מאת: ליאור מרום

שלום, הפורום אינו המסגרת המתאימה למענה לשאלות מסוג זה. נשמח לנסות לעזור במסגרות המקובלות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה