ניתוח חוזר עמוד שידרה צוארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/01/2014 | 22:16 | מאת: יעקב עבאדי

לכבוד ד"ר מרום אני לאחר שנה מיום שנותחתי בחוליות C3-4 לאחר אבחון חוזר נאמר לי שיש לי בורג בולט ושט בנוסף יש חשד לקייג' רופף השאלה האם ניתוח כזה יש צורך בניאוכרוג או אורתופד אם זה אפשרי שהבורג יזהם את הושט או יקרע אותה בכבוד רב יעקב עבאדי מושב פארן 0522880711082082

שלום, החלטה על ניתוח אם צריך נדרש יעוץ של מנתח עמוד שדרה מיומן, לא אורטופד ולא נוירוכירורג. הכל אפשרי, אך יעוץ מבצעים במרפאה ולא באינטרנט. לצורך יעוץ תוכל לפנות למרפאות חוץ עמו"ש רמב"ם\כללית מושלם\פרטי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה