כאבים חזקים אחרי הנפילה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

17/01/2017 | 19:08 | מאת: אלנה

שלום רב. אמי נפלה לפני שבועיים וקבלה מכה חזקה בגב.כמובן,עשינו צילום-אין שבר. אך ישנם כאבים מאוד חזקים ,במיוחד כשהיא מנסה לשבת,לקום,להסתובב במיטה.כאבים קצת נרגעים אחרי נורופן,אך אי אפשר לקחת כל הזמן לקחת משככי כאבים . וגם היינו אצל אוטופד,שאמר שבגלל אוסטאופורוזיס הגב שלה הרוס,וזה גורם לכאבים חזקים.וכמו שציינתי-אין שבר או סדק.חוץ מזה לא אמר ולא נתן שם טיפול.איך אני יכולה להקל אליה?לא בקיאה בתחום,כל טיפול,כל מה שתוכל להמליץ-אשמח לשמוע. פיזיאוטרפיה?אולי עוד דברים? תודה מראש.

17/01/2017 | 19:11 | מאת: אלנה

רק מוסיפה משפט... אחרי הנפילה יש גם בעיות בפעילות מעיים-עצירויות,שלא היה עד הנפילה

יעוץ מרפאת כאב.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה