תשובות למרים.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/10/2015 | 16:03 | מאת: אדווה

האם את מאוננת? - בעקרון רוב הזמן אין לי צורך אבל ניסיתי סתם בשביל לראות מה מרגישים.. בזמן האחרון כן יש לי לפעמים חשק.. בגלל זה אני שואלת מה לא בסדר איתי? האם את מפנטזת פנטזיות רומנטיות או מיניות-ארוטיות? לא ממש אין לי מישהו שאני מאוהבת בו אבל בתקופה האחרונה קצת.. אני מבינה אותך אין לי יותר מדיי עוררות. האם יש לך נסיון רומנטי או מיני?-לא. מה חווית? מה קורה לך כשאת צופה בסרטים שכוללים סצנות ארוטיות- מיניות? לא קורה יותר מדיי אין שם משהו מגרה.. -האם כילדה קטנה אהבת מגע? -לא. מה קורה לך היום עם מגע לא מיני-עם חברות, במשפחה?- לא אוהבת אין לי יותר מידי מגע עם חברות גם הן לא מסוג הבנות שמתנשקות ומתחבקות.. למה זה נושא מורכב ואין אבחנה מה ההבדל?

שלום אדווה זה נושא מורכב ולא מתאים להתיעצות בפורום. אנא תפני למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם. השאלות ששאלתי אותך הן דוגמא לשאלות שיעזרו להבין מה הרקע שלך לרתיעה מקשר ומסקס, אי אפשר לעשות אבחנה כזו בהתכתבות.בהצלחה!

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים