דלאטורים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/09/2015 | 22:36 | מאת: יעל

הי מה עדיף דיאלטור או ניתוח לפתיחת קרום הבתולין?? אמרו לי שדיאלטור כי ככה מתרגלים לחדירה וניתוח לא יפתור את החשש מהפעם הראשונה של החדירה וסביר שיהיה וגינימוס. איך זה שבנות 14 וכו' עושות את זה ולא חושבות פעמיים זה לא חבר של שנה.. לפעמים שומעים על בחור גדול מהן שהכירו באינטרנט וזה קרה על הפעם הראשונה של המפגש בדיוק קראתי על אחת כזו בחדשות ..כיצד מפגשים מועטים עם בחורים ואז זה קורה... איך הן לא פוחדות מזה? ביחוד אם זה מישהו שאין קירבה רגשית.. אני מאז ומתמיד חששתי מהפעם הזו... ובגלל שמעולם לא היה לי חיבור עם בחור שהתחיל איתי, אז גם זה לא קרה. ברור שכיום יש בעיה של הבתולה.. כי זה בושה ,אבל עדיין אני לא מסוגלת.. להיפך זה בעיה כי כל הזמן כשמישהו מתחיל איתי אני חושבת על זה ונלחצת.. כי בנים רוצים מין ומהר.. הפסקתי לנסות לצאת.. האם דיאלטורים פותרים את הבעיה?

אני בעקרון נגד ניתוח אם אין בעיה רפואית במבנה הקרום. אם הבעיה היא רגשית בלבד צריך טיפול מיני שכולל גם שמוש במרחיבים התוצאות תלויות בך במידת ההתגיסות שלך לטיפול וביכולת להתגבר על החרדות. ברב המקרים שיעורי הצלחה מצוינים של הטיפול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים