חרדת אסלה ילד בן 4.5

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

17/04/2016 | 15:10 | מאת: אמא אחת

שלום, הבן שלי בן 4.5 גמול בערך מגיל 2.5. הוא יבש לחלוטין, גם בלילה. אבל יש לו מחסום מלעשות צואה, הוא מלכלך בד"כ קצת את התחתונים, וצריך הרבה שיכנועים ללכת לשרותים. בתחילה היה מבקש טיטול , אך עכשיו הוא ממש לא מוכן לשמוע על ההצעה, וממש כל יום מלכלך קצת ומסוגל להתאפק יומיים - שלושה. יש לציין שלקח לו זמן בכלל ללכת לשרותים בגן ובבתים אחרים, היום הנושא הזה בסדר גמור. אשמח מאד לעזרה!!

שלום רב, קיימות כיום שיטות טיפול התנהגותיות המיושמות ביעילות רבה לפתרון הבעיה הזאת. מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה והתלכלכות. בהצלחה ד,ר ברוך קושניר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים