הרטבה לילית לילד מעל גיל 10

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

01/03/2015 | 12:44 | מאת: רונית אביב

שלום בני בן 10.5 ויש לו בעיה של הרטבה לילית ניסינו לבודד את הבעיה אולם ללא הצלחה זה קורה פעם בכמה שבועות , אנו מנסים את כל השיטות : ללכת להטיל שתן יזום לפני השינה , לא להרבות בשתיה בערב אולם לפעמים זה אכן בורח ישנם מקרים שיש לו גם שינה עמוקה מאוד הדבר בעיקר מפריע מכיון שהוא לא יכול ללכת לישון אצל חברים לאיזה ייעוץ אני צריכה לפנות על מנת לעזור לו רונית

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות טיפול בזמזם הרטבה במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים