חרדת אסלה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

22/10/2014 | 07:25 | מאת: שלומית

ביתי בת 3 ושבעה חודשים. ילדה בריאה , שמחה ומפותחת. נגמלה מחיתולים ביום ובלילה בגיל שנתיים וחודשיים. הבעיה שעליה אנחנו לא מצליחים להתגבר היא בעיית היציאות. נראה לנו שהיא סובלת מחרדת אסלה. בכל פעם שצריה לבצע יציאה היא מבקשת חיתול. היא מוכנה ומסוגלת לשבת על האסלה אך לא מסוגלת לבצע עחיה יציאה. כך זה נמשך מאז שנגמלה מן החיתול. האם תוכל לייעץ או לההנחות אותנו לגבי פתרון לבעיה זו. תודה, שלומית ומיכאל.

שלום רב אכן מדובר בחרדת אסלה. א. הקפידו מאד לאפשר לילדה להשתמש בחיתול ככל אשר תבקש. תנו לה אותו ברצון והמנעו מלשדל אותה לעשות על האסלה. ב. פנו אל גורם מקצועי לקבלת טיפול התנהגותי בבעיה. בהצלחה ד"ר ברוך קושניר

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים