ילדה בת 12 שעדיין מרטיבה בלילה

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

25/09/2014 | 21:55 | מאת: חיה

יש לנו בת מקסימה בת 12 אשר עדיין מרטיבה בלילה. טיפול תרופתי במינירין עזר זמנית אך הבעיה חזרה. האם ניתן לעזור?

שלום רב, בהחלט ניתן לעזור. הטיפול היעיל ביותר הוא באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים