הרטבה בלילה וביום

דיון מתוך פורום  הרטבת לילה בקרב ילדים

14/09/2014 | 19:01 | מאת: שלומית

ביתי בת חמש וחצי. מרטיבה כמעט כל לילה וישנה עם חיתול. הבעיה המטרידה במיוחד היא ההרטבה במהלך היום. לא ממש הרטבה רצופה אלא טיפטופים קטנים מידי פעם במיוחד בזמן ריכוז במשחק או בטלביזיה. טוענת שלא מרגישה וגם לא ממהרת לבקש החלפה. כל מה שעשינו עד עכשיו לא צלח. מה עושים

כעשרים וחמשה אחוז מהילדים המרטיבים בלילה - מרטיבים גם ביום בדפוס דומה לדפוס אותו אתם מתארים. הנסיון עם אלפים רבים של ילדים כאלה מלמד כי התערבות טיפולית באמצעות זמזם הרטבה בבעיית ההרטבה בליה - פותרת במקביל גם את בעיית ההרטבה ביום. בברכה, ד"ר ברוך קושניר. ייעוץ לגמילה מחיתולים, טיפול בהרטבת לילה, עצירות, התלכלכות וחרדת אסלה. מוקד מידע וזימון תורים ארצי: 03-5115933 www.kushnir.co.il www.aslaksuma.co.il www.facebook.com/kushnirhelp אפליקציה לסמארטפונים : "האסלה הקסומה"

מנהל פורום הרטבת לילה בקרב ילדים