כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

25/11/2009 | 21:49 | מאת: נ

ערב טוב אני בן 35 וסובל מכאבים בכתף ימין זה התחיל ליפניי כ7 שנים אחריי תקופת אימונים בחדר כושר אחריי סידרת בדיקות ללא מימצא מיוחד הפסקתי היתאמן והכאב נירגע ליפניי כחודשיים במהלך נהיגה חשתי בכאבים חזקים בכתף וזרמים באצבעות שוב עברתי סידרת בדיקות ואין מימצא מיוחד מיום הפציעה הראשונה ועד היום בזמן תנועה עם היד יש לי קליקים חזקים מה ניתן לעשות?

יש סיבות רבות לכאבים בכתף. תוכל לקרוא על השכיחות יותר באתר dr-rosenberg.co.il ממכתבך נראה שאין אבחנה מדויקת לבעיתך בכתף ולכן כדי לאבחן ולהתאים את הטיפול אתה צריך לפנות לאורטופד שעוסק בבעיות כתף. סבל של 7 שנים ללא אבחנה ברורה לא מחויב המציאות

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק