כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק

03/05/2010 | 15:38 | מאת: אלי

מזה כ-8 חודשים התגלה אצלי גוש ממאיר בראיה שמאלית. לפני כחודש התחיל כאב חד בכתף שמאלת בתחילה היה חשש שמדובר בגרורה מהראיה, אבל בצילומים, CT ומיפוי עצם לא נמצא קשר ביניהם. הצילום מראה שינויים בחוליות הצואר (4 עד7) קיבלתי זריקות וולטרן, זריקה קורטיזון, כדורים NAXYN, אלגוליזין, TRAMADEX וכו' ואין שום הטבה. הסבל קשה, איני מתפקד כלל. האם יש לך איזה עצה, מה אפשר לעשות? כעת אני מתכונן לקבל טיפול אלטרנטיבי....

ממכתבך לא ברור האם נעשה ברור של כתף עצמה, כולל בדיקה גופנית ובדיקות דמות. אם כך הדבר אני ממליץ להמשיך ברור בתחום זה.

מנהל פורום אורתופדיה - מחלות ובעיות כתף ומרפק