דרושים סבים וסבתות

דיון מתוך פורום  יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם

24/08/2010 | 15:19 | מאת: רויטל

שלום לכולם, דרושים/ות סבים וסבתות לסדרה תיעודית חדשה בערוץ 2. הסדרה עוסקת בסיפורי משפחה יוצאי דופן, ובין היתר מבקשת להעלות לתודעה הציבורית את הבעייתיות והקשיים הכרוכים בניתוק של סבים וסבתות מנכדיהם. אם אתם/ן סבא או סבתא שנמצאים במצב של ניתוק מהנכדים, ואתם מעוניינים לדבר על סיפורכם המרגש, אשמח אם תצרו קשר עם רויטל במייל: [email protected]. אנא השאירו שם וטלפון. תודה ויום טוב.

פגשתי סבים וסבתות כאלו... לצערי, לא מעט... והנה כמה מלים על סבתא-אמא שבורה: בבושקה - יש בחנות היא אומרת, - שם יש סבתות לקנות, מכל העולם בבושקות. יש מבחר ואם נשברות – אין דבר, חדשות אפשר - לקנות. איבדתי את אמא...אמא שלי... איבדתי את אי..אי..מא... איב'תי את אמא... אמא שלי... איבדתי את איאימא.....

09/10/2010 | 13:43 | מאת: נחמה

איזה שטויות מדברים פה בשנת 2010, כאילו אנחנו אותם אידיוטים מלפני 50 שנה.... יש נשים שהן אימהות והן רוצות לשפר את דור העתיד. אימהות שרוצות לגדל את הילדים ללא נרקיסיזם! כמה שהמדינה שלנו מפגרת בנושא.... דרך אגב, שמעתם על "כבד את אביך ואת אימך למען יקצרון ימייך?", טוב, כנראה שלא. דרך אגב הניתוק הוא רק לנשים חזקות ואמיצות שרוצות לשפר את הדורות הבאים, שיהיה לנכדים טוב - אהבה, אמפטיה והבנה - דבר שהרבה אנשים לא קיבלו מהוריהם הביולוגיים וגם היום אפילו חלק מהילדים נרצחים בידי הוריהם הם.... מאוד עצוב.

מנהל פורום יחסי סבים-נכדים וההורים שביניהם