התייעצות בקשר לתוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

15/12/2016 | 10:47 | מאת: אילנית

שלום.אני בגיל 44. מזה כשבוע יש לי שתן בגוון כהה של קוקה קולה אך כשאני שותה השתן מתבהר.עשיתי בדיקות דם ושתן בשלוש עשרה לדצמבר והסתבר שיש לי תערובת חיידקים. כמו כן תוצאות חריגות בבדיקת הדם. icteric index 2.3 bilirubin total 1.8 mg/dl bilirubin direct 0.49 טריגליצרידים מהשני לנובמבר 221 האם כדאי בגלל הדלקת בשתן לעשות שוב את הבדיקת דם? יש לציין שאת הבדיקות שרשומות למעלה עשיתי ללא צום. האם הם דורשות צום? אני נורא מודאגת.מה יש לי? והאם יש טיפול? תןדה רבה וסליחה על המכתב הארוך.

יש להתייחס לבדיקה בהתאם לשאר תפקודי הכבד- ALT AST ALK PHOS GGT וכו ובהתאם לבדיקות קודמות. ישנם מצבים שפירים שאינם דורשים התייחסות הגורמים לבילירובין להיות מוגבר.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול