בבקשה תעזרו

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

17/04/2015 | 20:46 | מאת: שי שי

אני נשא Hbv בבדיקה אחרונה כמותית יצא 14000 הוחלט על תרופה התחלתי ב 8/4/2015 לקחת את התרופה barclude 0.5 לוקח כדור ביום לפני שינה בסביבות שעה 1 לפנות בוקר. ומאז אני חש כאבי ראש כשאני קם בבוקר קצת וזה מתחיל להתחזק לקראת הלילה ... ב 4 ימים אחרונים זה נהייה יותר חזק וממוקד במקום אחד מעל הגבה בצד שמאל כאב חזק עוקץ ומקרין לכל הראש נלווה בסחרחורת חלשה ועייפות ואני חש ישנוני מאוד מפריע לי לתפקד כרצוני. פניתי למרפאה דחופה בדקה אותי רופא ולטענתה זה תופעות לוואי של התרופה או התקפי מגרינה . נתנה לי תרופה בשם אקסידול. זה עוזר לי אבל במשך היום אני ישנוני ומרגיש את הכאב מעל הגבה ! זה מאוד מפריע קשה לי .. האם לעצור את הבארקלוד ???? עד שמחליטים מה עושים?

לא בטוח כי התלונות קשורות לתרופה ובכל מקרה מומלץ להמשיך לעוד מספר ימים היות ויתכן והתופעה תחלוף לאחר זמןובכל מקרה להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול