אלפא פטו פרוטאין

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

01/09/2011 | 22:10 | מאת: רחל

שלום, אבקש לקהל התייחסות לתוצאות בדיקה שבוצעה לאחרונה - 165מ"ל ביצעתי את הבדיקה לפני שנתיים היה: 65 מ"ל החל משנת 2006 התוצאות עלו בהדרגה. כמו כן אני נשאית הפטיטיס C משנת 79. הופנתי לבצעה בדיקות CT בטן ואגן תחתון. נכון לעכשיו, על איזה ממצאים מראה הבדיקה של פטופרוטאין? והאם מדובר בסרטן הכבד?

רמת החלבון העוברי עולה כעדות להתרבות תאי כבד שיכולה להתרחש במסגרת תיקון נזקים עקב דלקת או עקב התפתחות סרטן ולכן הופנית לבירור נוסף

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול