ויטמין A יעלותו ואם יש סכנות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/02/2016 | 21:48 | מאת: אמיר

בן 61 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן יש ירידה בראיה לקרוב ולרחוק שמעתי הרבה על הויטמין הנ"ל עוזר ומשפר הרבה את הראיה ומיוחד ראית לילה רציתי לשמוע את דעתך בנושא כמה יחידות מומלץ ליום ולכמה זמן ואם יש צורך לקחת בהפסקות ? תודה ושבת שלום.

13/02/2016 | 11:29 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הירידה בראיה לקרוב ורחוק יכולה להגרם או מהצורך במשקפיים + או לחילופין הופעת קטרקטה, דבר שאינו אופייני כל כך בגילך, בנוסף ממליץ בדיקת רשתית שתשלול מצב התחלתי של שינויי גיל. מכל מקום הויטמינים לא יעזרו ומיותר לקחת אותם במטרה לשפר או לשמור על הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות