פורום בחסות
הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

קטקט וקוצר ראיה

דיון מתוך פורום קטרקט בניהול עמותת לראות

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • קטקט וקוצר ראיה
    מחבר: דיקלה
    תאריך: 03/05/2009
    שעה: 21:17
    שלוםרב,
    בעלי בן 32 כשנולד הובחן לו קטקט בעין, הורין לקחו אותו לפרופסור שטען שאין מה לעשות ולא לגעת בעין, בעין שמאל הוא לא רואה כלל. ביומים האחרונים הוא החל לראות מטושטש בעין ימין, הלכנו לבירור, רופא אחד אמר לזה יעבור, רופא אחר אמר צריך משקפיים, ורופא שלילשי אמר שמתחילה לו קטרט בעין ימין ושהוא בעתיד יצטרך ניתוח,.
    נהינו עובדי עצות, לא יודעים למי לפנות, למי להקשיב ואיזה מומחה לפנות,ף החיים עוד לפנינו עוד צעירים, נסתפק בעין עיורת אחת ואויי לנו שיקרה משהו לעין הבריאה... לעזרתך
    הוסף תגובה
    • RE: קטקט וקוצר ראיה
      ד"ר עדי מיכאלי
      RE: קטקט וקוצר ראיה
      מחבר: ד"ר עדי מיכאלי
      תאריך: 03/05/2009
      שעה: 22:36
      שלום דיקלה,
      אכן העניין לא נעים ומלחיץ אבל טוב שמדובר בקטרקט ולא בבעיה סבוכה יותר. כל עוד הוא מסתדר לא רע ניתן להמתין עם הניתוח וכאשר ההפרעה תהיה משמעותית כדאי שתיפנו למומחה לניתוחי קטרקט על מנת שיקבל את הניתוח הטוב ביותר שיוכל לקבל בעינו הטובה. נשמע שסיכויי ההצלחה גבוהים מכיון שאין בעיות נילוות פרט לקטרקט.
      קחו בחשבון שקטרקט כזה יכול להיות עניין תורשתי ובידקו את ילדיכם, אם יש בגיל צעיר של כמה חודשים.
      בברכה,
      הוסף תגובה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום קטרקט בניהול עמותת לראות

עבור לפורום >>