בודק הסימפטומים


קטקט וקוצר ראיה
מחבר:דיקלה
תאריך:3/5/2009
שעה:21:17
שלוםרב,
בעלי בן 32 כשנולד הובחן לו קטקט בעין, הורין לקחו אותו לפרופסור שטען שאין מה לעשות ולא לגעת בעין, בעין שמאל הוא לא רואה כלל. ביומים האחרונים הוא החל לראות מטושטש בעין ימין, הלכנו לבירור, רופא אחד אמר לזה יעבור, רופא אחר אמר צריך משקפיים, ורופא שלילשי אמר שמתחילה לו קטרט בעין ימין ושהוא בעתיד יצטרך ניתוח,.
נהינו עובדי עצות, לא יודעים למי לפנות, למי להקשיב ואיזה מומחה לפנות,ף החיים עוד לפנינו עוד צעירים, נסתפק בעין עיורת אחת ואויי לנו שיקרה משהו לעין הבריאה... לעזרתך
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  קטקט וקוצר ראיה    דיקלה 
03/05/09 21:17
שלוםרב, בעלי בן 32 כשנולד הובחן לו קטקט בעין, הורין לקחו אותו לפרופסור שטען שאין מה לעשות ולא לגעת בעין, בעין שמאל הוא לא רואה כלל. ביומים האחרונים הוא החל לראות מטושטש בעין ימין, הלכנו לבירור, רופא אחד אמר לזה יעבור, רופא אחר אמר צריך משקפיים, ורופא שלילשי אמר שמתחילה לו קטרט בעין ימין ושהוא בעתיד יצטרך ניתוח,. נהינו עובדי עצות, לא יודעים למי לפנות, למי להקשיב ואיזה מומחה לפנות,ף החיים עוד לפנינו עוד צעירים, נסתפק בעין עיורת אחת ואויי לנו שיקרה משהו לעין הבריאה... לעזרתך
שלום דיקלה, אכן העניין לא נעים ומלחיץ אבל טוב שמדובר בקטרקט ולא בבעיה סבוכה יותר. כל עוד הוא מסתדר לא רע ניתן להמתין עם הניתוח וכאשר ההפרעה תהיה משמעותית כדאי שתיפנו למומחה לניתוחי קטרקט על מנת שיקבל את הניתוח הטוב ביותר שיוכל לקבל בעינו הטובה. נשמע שסיכויי ההצלחה גבוהים מכיון שאין בעיות נילוות פרט לקטרקט. קחו בחשבון שקטרקט כזה יכול להיות עניין תורשתי ובידקו את ילדיכם, אם יש בגיל צעיר של כמה חודשים. בברכה,
חיפוש מתקדם