פרופ' יהודה קידר מה דעתך על פרי הדר

דיון מתוך פורום  רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי

13/07/2008 | 09:05 | מאת: ד

לפרופ' יהודה קידר שלום ושבוע טוב מה דעתך האישית על פרי הדר לחולים כרוניים שלהם רמות PH נמוכות ו/או רמת החומציות שלהם גבוה

שלום ד "מה דעתך האישית על פרי הדר לחולים כרוניים שלהם רמות PH נמוכות ו/או רמת החומציות שלהם גבוה " בפורום זה אנחנו עוסקים ב-"מניעת המחלה" ולא ב-"חולים כרוניים". עבורם ישנם באתר זה הרבה פורומים. יחד עם זאת, כל אדם נורמלי/בריא רצוי שיאכל פרי הדר - לא "מיץ" פרי הדר (לא מיץ תפוזים/אשכוליות) אלא את הפרי עצמו - פלחים של תפוזים/אשכוליות. ! בברכה

15/07/2008 | 11:08 | מאת: ד

אין מצב שבו אכילת הפרי תבי לחימצון הגוף ? במיוחד לאנשים להם מערכת החיסונית חלשה ללא ידיעתם ?

02/08/2008 | 00:23 | מאת: אחל

האם ספורט זה מועדף על ענפי ספורט אחרים?

17/08/2008 | 11:38 | מאת: shoshan

בהמשך להרצאתך בים המלח ברצוני לשאול מספר שאלות שלא הספקת לענות עליהן במלון אואזיס: 1. מדוע הליכה קדימה ואחורה, בהתעמלות הביתית? 2. האם חלב פרה מזיק לבריאות כפי שטוענים אנשים וגם חוקרים אחדים? מוצרי חלב? וחלב עיזים? 3. האם הליכה בנוף הפתוח וגם פעילות הידיים עם הגומיה בקנינו או משקלות אינה מספקת? 4. האם כדאי להתעמל במקום מיונן ובעל אויר (הרים) נקי? בברכה חמה ותודה שושן

12/11/2014 | 15:51 | מאת: מגי שחר

לפרופ' קידר, אודה אם תשלי לי את כתובת המייל שלך. יש לי קבוצה שרוצה לשמוע את ההרצאה שלך. תודה מגי

12/11/2014 | 17:36 | מאת: פרופ' יהודה קידר

מנהל פורום רפואה מונעת - סגנון חיים רפואי