ערך TSH גבוה לאחר 5 שנים של איזון ללא תרופות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/10/2016 | 17:18 | מאת: א

בגיל ההתבגרות סבלתי מהשימוטו והפסקתי באיזשהו שלב לקחת אלטרוקסין כאשר בגוף נוצר איזון טבעי. בסוף השירות הצבאי חליתי בקוליטיס כיבית, לאחר זמן מה הגעתי לרמיסיה בעזרת אסקול ותרופות מהרפואה הסינית. במשך כ5 שנים מאז שהפסקתי לקחת אלטרוקסין עשיתי בדיקות דם תקופתיות שיצאו תמיד מאוזנות עד לבדיקת הדם האחרונה שלשום בה יצא TSH גבוה מתחום הנורמה (5.87). האם כדאי לקחת שוב אלטרוקסין והאם לקוליטיס יכולה להיות השפעה על השימוטו או להפך?

1) לתת הוראות לטיפול לאדם שלא נבדק על ידי ואינני מכיר את כל הבדיקות הנדרשות, לא סביר 2) נא לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג מבוגרים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים