ירידה באחוזוני הגובה של בני

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/10/2016 | 18:28 | מאת: גילי

שלום, לאחרונה חלה ירידה משמעותית באחוזון הגובה של בני (בן 3) בשנה הראשונה לחייו היה באחוזונים 75-90 בגיל שנה וחצי ירד לאחוזון 50 ועתה הוא באחוזון 18 האם יש סיבה לדאגה? הגובה של בעלי הוא 1.88 והגובה שלי הוא 1.6 תודה על תשובתך

ירידה כזו באחוזון הגובה מצדיקה בדיקת הילד וברור כולל ברור האם עליתו במשקל סבירהגם ירידה

11/10/2016 | 12:21 | מאת: גילי

בנוגע למשקל - הירידה היתה פחות דרסטית - מאחוזון 60 במהלך השנה וחצי האחרונות בדיקות הדם האחרונות הצביעו על סוד של זיהום קל או אלרגיה כמו-כן שללנו צליאק (בשל קירבה גנטית) האם להמשיך בכיוון של מזון ואלרגיות (גסטרולוג) או לפנות לאנדוקרינולוג? תודה רבה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים