הורמון גדילה שלא משפיע

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/08/2016 | 05:18 | מאת: נטע

שלום לך, ביתי מקבל זריקת הורמון גדילה מזה כמעט שנה ואיננו רואים שיפור משמעותי בגובה שלה (גבהה ב6 ס"מ בדומה לשנה ללא ההורמון) האם יש אפשרויות טיפול נוספות לילדה שיש לה חוסר בהורמון, על-פי בדיקות דם שערכנו?

אין לי שום מידע על הילדה- לכן קשה לענות לך אינני יודע: מה היו תוצאות הורמון גדילה בטסטים, מה היה ה IGF, איך נראה גרף המשקל לעומת גרף הגובה, האם פרופוציות הגוף תקינות, מה הוא מינון הורמון הגדילה, מה הבדיקות שלה לתת לך תשובה צריך אנדוקרינולוג ילדים לבדוק את הילה ואת כל הנתונים שהזכרתי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים