שקיות מתחת לעיניים - לבן 14

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/07/2016 | 13:00 | מאת: דדי

שלום בני בן 14. לאחרונה היבחנו בנפיחות - שקיות מתחת לעיניים. לאחר מאמץ גופני ביום קיץ חם - השקיות בולטות יותר. בדיקות דם (מפני שנתיים): TSH=1.29, FT4=15.3, טסטסטרון טוטל= 12.0, DHEA-S= 1.95, אוריאה= 37. אודה להתייחסותך דדי

לשלוח בדיקות דם מלפני שנתיים- ממש לא רציני נפיחות מתחת לעיניים- לא קשור לאתר זה. רופא ילדים צריך לבדוק אותו ולבצע בדיקות כעת

לתת מידע על בדיקות לפני שנתיים- ממש לא רציני ולא תורם דבר. יש צורך בבדיקות בתחילה על ידי רופא ילדם בודקים את תפקודי הכליות. בודקים אם יש אלרגיה הדגש הוא שרופא הילדים צריך להתחיל את הברור ולרכז אותו

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים