האם נטילת יוטירוקס במשך שנים גורמת?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/07/2016 | 13:57 | מאת: שלומית

תינוק בן 10 חודשים, נוטל יוטירוקס מגיל 3 חודשים בערך - לתת בלוטת תריס. 1. האם נטילת היוטירוקס במשך שנים רבות תגרום לניוון בלוטת התריס? 2. ואם כן, האם יש דרכים נוספות בטיפול תת בלוטת תריס, מבלי לגרום לניוון הבלוטה?

היוטירוקס במשך שנים רבות תגרום לניוון בלוטת התריס? לא יתכן- שטות מוחלטת אין תרופות טבעיות במקום. אם תינוק צריך יוטירוקס ולא נותנים לו תיתכן פגיעה ב IQ שלו

24/07/2016 | 12:15 | מאת: שלומית

במידה והזדרזו מידי לתת את היוטירוקס - האם יש דרך חזרה , להוריד בהדרגתיות? האם היה לכך תקדים?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים