פעוט בן 2.4 וגיל עצמות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/06/2016 | 00:30 | מאת: שרון

שלום רב לאחר שנלחצתי כי בני יורד האחוזונים גובה בשנה וחצי האחרונות ( נולד סביב אחוזון 30 ) נשלחנו לבדיקות דם וצילום כף יד היום קיבלתי את התוצאות כאשר הילד בן שנתיים ו 4 וגיל עצמות שנה וחצי מה המשמעות ?? האם ייתכן כי בעתיד פער זה יצטמצם ויהיה בגובה סביר ויעלה גם האחוזונים או שנגזר כי יהיה נמוך קומה ?? אבא גובה 173 אמא 163 יש אחות בגובה מעט נמוך מהממוצע ללא כל בעיות גובה תודה !

את הצילום צריך לראות אנדוקרינולוג ילדים. אין להסתמך על תשובה כתובה בלבד של מכון רנטגן. על האנדוקרינולוג לראות את כל נתוני המשקל והגובה מהלידה ועד היום. ללא כל אלו לא ניתן לתת תשובה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים