משקל יתר תינוק יונק בן 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/05/2016 | 16:08 | מאת: אולגה

שלום, בני בן 4.5 חודשים שוקל 10.5 ק"ג. נולד בשבוע 38 לידה קיסרית תקינה במשקל 3.7 ק"ג. התפתחותו תקינה לגילו לפי טיפת חלב. גובה 69 ס"מ (אחוזון 97), יונק בלבד. לפי רופא הילדים כל משקל הוא תקין אצל תינוק יונק. קיים רקע סוכרתי במשפחה. האם כדאי לפנות לרופא מומחה או לבצע בדיקות כלשהן בגלל המשקל הגדול? יש סיבה לדאגה? תודה מראש

בלי לראות את גרף המשקל וגרף הגובה לא ניתן לענות לך את יכולה לפנות לרופא ילדים מומחה נוסף או לאנדוקרינולוג ילדים עם כל נתוני הגדילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים