תוספי תזונה לבת שלי שבאחוזון 3

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

09/02/2016 | 22:28 | מאת: מיכל

שלום רב, הבת שלי בת 6. היא ממש פצפונת-נמצאת באחוזון 3 מבחינת הגובה ו10 מבחינת משקל. עד עכשיו הרופאים לא המליצו על מעקב אנדוקריני כיוון שהיא באחוזון 3 מגיל מאוד צעיר ונשארת עליו, וגם כיוון שאני בעצמי נמוכה. יחד עם זאת-היא אוכלת מעט מאוד (עשינו בדיקות דם-תקין) ומאוד בררנית באוכל. למשל במוצרי בשר כמעט ואינה נוגעת. רציתי לתת לה תוסף תזונה ואני מתלבטת בין שניים- פדיאשור ופרו-אפ. אשמח לשמוע את חוות דעתך-מה מהשניים יותר כדאי, מה מכיל יותר חומרים מזינים, מה יותר נבדק מחקרית וכו'... תודה!

איננו נותנים באופן עוור תוסף. אלא מחשבים על בסיס רישום תזונה של 3 ימים מה חסר ןלפי זאת אנחנו נותנים תוספיםאנחנו משתמשים בפדיאשור כבר מעל 25 שנים עם הצלחות טובות. ילדים מקבלים אותו יותר בקלות מתכשירים אחרים

10/02/2016 | 00:57 | מאת: מיכל

חשבתי שתוספי התזונה האלו זה משהו שאפשר לתת ללא הפנייה מרופא...

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים