האם המעכב בסדר?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/11/2015 | 11:28 | מאת: אורלי

שלום פר' צדיד קודם כל תודה על העבודה המבורכת שאתה משיב לכל מייל... בני בן 14 וחודשיים החל את תהליך ההתבגרות בגיל 11 וחצי ,גובהו 157נולד 2400 , (אני 153 בעלי 175, יש לנו 3 בנות גדולות שהן בגובה 150.148 153, )בני במעקב אצל אינדוקרינולוג, לפני שנה עשה לו בדיקת Hydroxyprogesterone-17 והתוצאה 3.3,גם בדיקת צליאק יצאה שלילית. אני מודאגת כי בני נראה נמוך לגילו וכל מה שהרופא עושה בודק לו את הגובה והמשקל ואת ההתפתחות שנמצאת כבר בשלב מאוד מתקדם- התחילו פצעי בגרות..לאיזה גובה סופי הוא אמור להגיע והאם יש צורך בבדיקות נוספות, מכיון שהרופא כל פעם אומר לי שאני סתם אמא לחוצה והכל תקין...אני פוחדת שלא יגבה מספיק

1)לחשב גובה סופי אפשר רק אם יש גיל עצמות- לפי גיל העצמות קובעים את הגובה הסופי. 2) אינני יכול לנחש מה דרגת ההתבגרות שלו כעת. אםן את מודאגת פני לחוות דעת נוספת לאנדוקרינולוג ילדים אחר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים