גיל עצמות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/09/2015 | 21:56 | מאת: אירה

שלום, בני בן 15, הרופא אמרה לו שגיל העצמות שלו הגיע לגיל 17. האם ניתן לדעת את גיל העצמות באופן סופי לפי הצילום? זה הצילום: http://www.mad-logic.com/images/hand.jpg תודה מראש

אם אנדוקרינולוג ילדים מומ חה קרא את גיל העצמות- זו המומחיות שלו ההבדל בין הקריאות של שני אנדוקרינולוגים מומחים הוא בממוצע 6 חודשים. אינני מפענח צילומים של מי שאין לו תיק מרפאה באחת המרפאות שלי. את יכולה לפנות לאנדוקרינולוג ילךדים נוסף בקופת החולים בה אתם מבוטחים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים