צילום כף יד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

17/08/2015 | 21:32 | מאת: מאיה

שלום רב, ביתי בת 10 וחצי, בוצע צילום של שורש כף יד שמאל ונמצא תואם לגיל 7 שנים. היא סובלת מהפרעת אכילה, ספורטאית מקצועית (התעמלות קרקע ומכשירים).האם יש קשר בין כול הנתונים? אני ובעלי לא גבוהים -ממוצעים. מה אני אמורה לעשות ? לא יודעת לאן לפנות? אשמח להכוונה. מאוד חוששת ומבולבלת מאוד. אנחנו חברים בקופח כללית. תודה רבה.

1)תשובה אמינה על הצילום יש לקבל מאנדוקרינולוג ילדים ולא ממכון רנטגן. 2) מי שצריך לנהל את הטיפול בנערה זו הוא מכון שעוסק בטיפול בהפרעות אכילה והכולל בצוות פסיכולוג\פסיכיאטר. הטיפול הוא בשילוב עם אנדוקרינולוג 3) ספורט מאד נמרץ יחד עם הפרעת אכילה גורם לחוסרים הפוגעים בגדילה ובהתקדמות גיל העצמות. במקרים קיצוניים אנחנו מפחיתים את כמות הפעילות הגופנית לאחר החלטת צוות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים