תוסף תזונה-בי"ח שניידר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/07/2015 | 11:59 | מאת: מירה

שלום לאחרונה יצא תוסף תזונה מחקר מבית חולים שניידר רציתי את חוות דעתך המקצועית אם אני נותנת את זה לבניי - זה יכול להזיק ?? אם זה לא יועיל אז לא , אבל השאלה האם זה לא בעייתי להשתמש בזה? הילדים שלי הם בני 7.5 ו12 תודה רבה

ביה"ח שניידר עשה ניסיון על מספר קטן של ילדים בין גיל 3 לגיל 9. בתחום גילאים אחרים לא נבדק. ילדים רבים שהגיעו אלי לאחר שלא הסתדרו עם תכשיר זה אמרו שהילדים לא היו מוכנים לקחת אותו בגלל הטעם. גם היו מקרים שהורים היו מוכנים לתת לי את שקיות החומר אולי מישהו אחר רוצה. אם את רוצה לנסות-נסי שקית אחת הניסיון נעשה על ילדים במשקל נמוך יחסית לגבהם הגישה שלי שונה. לא מתקבל על הדעת שילד האוכל מעט קלוריות יחסיתצ לחלבון וילד האוכל מעט חלבון יחסית לקלוריות צריך ותה תזונה. מזה כ 15 שנים שאנו מנתחים את התזונה של ילדים אלה ומתאימים את תוספי התזונה במיוחד לכל ילד בהצלחות מעולות למי שהבעיה היא תזונתית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים