התיעצות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/07/2015 | 10:27 | מאת: רינת

שלום ביתי בת שנה ו 10 חודשים שוקלת 12.100 ק"ג גובה 87 ס"מ יש לה קצת שדיים מוגדלות ההיתי אצל רופא ואמר לי שזה פעילות של השחלות ושעד גיל שנתחיים וחצי זה אמור לעבור ולרדת אמר שכרגע אין טיפול רק מבקש לשלוח משקל וגובה בעוד 3 חודשים הוא אמר שאם אין קפיצה גדולה בין המשקל והגובה שלה כאילו משו חריג אז זה תקין צריך לעקוב אחרי זה רק השאלה שלי האם זה בעייתי ושאלה נוספת אני רוצה לבוא אלייך לקבל יעוץ נוסף היכן אתה מקבל ומה העלות אני מלאומית אשמח אם תחזור אליי עם תשובה כי אני ממש בלחץ מאתמול שחזרתי מהרופא

אם השדיים קיימות מהלידה ואינן גדלות- אין בעיה כי אלה שרידים מההשפעה ההורמונלית של האם אם הן תופעה חדשה יש לבדוק את רמת ההורמון הנשי אסטרדיול ולבצע אולטראסאונד של השחלות בשלב א' וכמובן לראות אם גרף הגדילה במשקל ובגובה תקין. למרפאתי בביהח קפלן התקשרי למרפאות חוץ ויקבלו אותך. למרפאה פרטית 039641511

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים