גדילה מואצת ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

01/07/2015 | 23:03 | מאת: אלונה

שלום, הילדה שלי בת 9 (29.4.2006) והיא גדולה לגילה בפער משמעותי, כשנה וחצי. לאחרונה הגדילה ממש מואצת גם באזור החזה, וגם שיעור. רציתי לדעת האם ניתן לקבל את הטיפול של האטת ההתפתחות לאחר קבלת המחזור הראשון? או שלמעשה איחרנו את מועד הטיפול? הבת שלי טרם קיבלה מחזור, אולם שני רופאים אמרו לנו תשובות שונות, ורציתי לדעת מה תשובתך בעיניין. תודה!

בלי בדיקת הילדה בלי ציום כף יד לגיל עצמות ובלי בדיקות דם לא סביר לתת תשובה

02/07/2015 | 00:55 | מאת: אלונה

עשינו כמובן את כל הבדיקות והיא בפער של שנה ותתשעה חודשים מגילה. בדיקות דם: FSH 3.81 LH 2.06 PROLACTIN 8.98 E2 26 השאלה שלי היא יותר עקרונית, האם כשמקבלים מחזור כבר לא ניתן לקבל טיפול להאטת גדילה?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים