פורמולת גדילה חדשה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

11/05/2015 | 14:44 | מאת: ירון

פרופ' שלום רב, כמובן שאני מבקש חוות דעתך לגבי הפורומולה החדשה שיוצרה בשניידר, אני בטוח שדעתך המקצועית תיהיה אובייקטיבית למרות שמדובר בפענוח של עמיתים למקצוע. בני בן 4 נמצא באחוז 2 גם דובה וגם משקל, אין מחסור בהורמון גדילה. האם כדאי לנסות את הפורמולה, כי נראה לי שאם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק. אשמח לחוות דעתך המקצועית.

אינני יכול לתת חוות דעת על תכשיר שאינני יודע את הרכבו ולא ראיתי במו עיני איך הוא פועל. אין ספק שתזונה משפיעה על גדילה. מזה לפחות 15 שנים. אנחנו מנתחים את הרכב התזונה של אלה המגיעים לטיפול. אנחנו משלימים חוסרים ונותנים תוספים ובמקרים רבים רואים שיפור ניכר בגדילה. דרך זו היא כמו תפירת חליפה לפי מידה במקום קנית חליפה מוכנה. אין לי כל התנגדות שתנסו דבר חדש . בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים