זיעת יתר בבית שחי חמורה !!!

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/03/2015 | 09:57 | מאת: רויטל

שלום בני בן 13 מפותח לגילו סובל מהזעת יתר מוגברת בבית שחי וריח לא נעים אשר מפריעה לו בחיי היום יום נסינו את כל התכשירים הקימיים אך ללא הואיל !!!המצב נהיה חמור ומתסכל מאוד את הילד מה עושים במצב כזה ? למי פונים והאים יש דרכים למנוע זאת או איך מטפלים במצבים כאלה תודה רבה ויום נפלא

1) בודקים את תפקוד בלוטת התריס FT4 TSH- הוא בדרך כלל תקין 2) יש להתייעץ ברופא עור 3) יש טיפול כירורגי אבל הוא בעיתי, לא תמיד מצליח ולא כדאי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים