non-classis cah

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/01/2015 | 10:49 | מאת: חן

שלום פרופסור, האם יש טיפול לnon-classis cah? ממה שחקרתי באינטרנט יש טיפול הורמונלי אך לא הצלחתי להבין אם טיפול הורמונלי אכן יגרום לתינוק לגדול באופן תקין בלי כל התסמינים הנלווים - התבגרות מינית מוקדמת, קומה גבוהה, גיל עצמות מתקדם, אקנה , בעיות פוריות וכו. אשמח לדעת אם טיפול אכן ימנע את כל התסמינים שתיארתי לעיל.

תאור התסמינים אינו מדוייק. למשל קומה גבוהה היא בעת האבחנה. אך ללא טיפול גיל העמות יתקדם במהירות והקומה הסופית תהיה נמוכה.ללא טיפול רמת הורמונים זכריים עולה וגורמת לרשימת הבעיות שהזכרת והטיפול מונע בעיות אלה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים