שיעור אצל תינוקת בת 1.8

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/12/2014 | 11:20 | מאת: חני

שלום, ביתי נולדה שעירה מאוד בעיקר במצח, בגבות ובגב. אציין שאני ובעלי איננו שעירים כלל וכך גם ביתנו הגדולה. בנוסף, יש לה צמיחת שיער מועטת בראש. היא כלכך יפה אבל השיער פשוט מכער אותה! (גורר תמיד תגובות של אנשים שמתעלמים מיופיה) האם יש סיכוי שהשיער עוד ינשור בגיל כזה (שנה ו-8 חודשים)? האם יש דרך לטפל בכך?

1) כדאי להבדק אצל גנטיקאי האם מדובר בתסמונת 2) אין דרך לנחש אם השער ינשור או מה יהיה המהלך 3) כדאי להבדק על ידי אנדוקרינולוג ילדים שיעריך האם יש צורך בברור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים