איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/12/2014 | 22:31 | מאת: נתי

שלום רב, בני בן 4 ואני מבחינה בכך שלעומת בנים אחרים בגילו איבר מינו קטן ונמצא בפנים. איני רוצה כי יסבול מאיבר מין קטן ודימוי עצמי נמוך. מה האינדיקציה לדעת אם יש בעיה והאם בכלל ניתן לטפל בכך ולשפר? קראתי כי אם אפשר זה רק עד גיל שנה.

כמו שיש אחוזונים למשקל וגובה, יש גם לאבר המין מנסיוני, הורים אינם יודעים למדוד ולהעריך את המצב. לפני שמחליטים על אפשרויות התערבות וכו' יש להגיע לאבחנה. האם המצב הוא בעקבות חוסר הורמונלי או בעיה אחרת על כן צעלייך לפנות לאנדוקרינולוג ילדים לבדיקה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים