מחפשת המלצה לאנדוקרינולוג ילדים :)

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/12/2014 | 17:27 | מאת: נורית

היי, אני מחפשת המלצה לאנדוקרינולוג/ית ילדים בצפון, דרך מכבי עדיף או פרטי. ובנוסף... המלצה לאחות/רופאה שלוקחת בדיקות דם לקטנטנים, אפשר פרטי. תודות :)

המלצה על אנדוקרינולוג ילדים היא בעיה בשבילי. בארץ יש כ35-40 אנדוקרינולוגים לילדים. כולם מכירים את כולם. בעיתי בשבילי לתת ציונים לאנדוקרינולוג ולמישהוא אחר לא. ההצעה שלי לחפש מישהוא ותיק ומנוסה. הרוב הגדול של הוותיקים יש להם מרפאות דרך הקופות ומרפאות פרטיות. תתחילי בבית חולים ואחר כך תוכלי למצוא את המרפאה מחוץ לביהח. האחיות המנוסות ביותר נמצאות במרפאות בית החולים. שם מתרכזים גם התינוקות הבעייתיים ולכן ניסיונן הוא הרב ביותר. אם יהיה קושי לקחת דם במרפאה כזו יהיו מספר אנשים שביניהם יהיה מישהו מנוסה יותר שאליו מפנים את התינוקות הבעייתיים. בצפון יש מחלקה אנדוקרינית ילדים בביהח רמבם ויש מחלקה אנדוקרינית ילדים בביהח העמק בעפולה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים