צילום כף יד חוזר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/12/2014 | 23:35 | מאת: אורית

בגיל שנתיים וחצי ביצענו לביתי צילום כף יד שהראה על גיל עצמות שנה וחצי. לפי המלצת רופא בגיל 4 ביצענו שוב צילום שהראה על גיל עצמות שנתיים. זה נראה כאילו העצמות שלה לא גדלות, היא מאוד נמוכה ונמצאת מתחת לכל העקומות. יש להוסיף שעד גיל 3 היא טופלה בתרופה לבלוטת התריס בגלל אי תפקוד זמני של הבלוטה לאחר הלידה כיום מאוזנת לגמרי ללא טיפול. אני מודאגת.... תודה רבה

יש להראות את הצילומים לאנדוקרינולוג ילדים. לעיתים הפענוח של מכוןן הרנטגן שגוי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים