קביעת תור

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

25/11/2014 | 09:33 | מאת: רינת

רציתי לשאול מה הדרך, מהי השיטה ואיך ניתן לקבוע במדינת ישראל תור לרופא אנדוקרינולוג, שלא דרך קופת החולים, פרטי ולא לעוד חצי שנה. אני מדברת על בת 16 ש-16 שנה הולכת עם צוואר נפוח ואין לנו שמץ של מושג מה קורה בצוואר שלה מכיוון שמדי כמה שנים אנחנו עושים בדיקת רנטגן והכל תקין. מחר אנחנו אמורים לעשות אולטרסאונד אבל אני מחפשת שמשך 16 שנים את הרופא שיוכל לומר לי למה הצוואר שלה נפוח במשך 16 שנים למרות שהרנטגן תקין ואיך אפשר להגיע לרופא שיראה אותה ושלא ייקח לי 16 שנים לקבוע אליו תור תודה רבה

הדרך המקובלת לקבוע תור היא להתקשר למרפאה ולקבוע תור. ניתן גם במרפאה ציבורית לשלוח פקס עם הסבר מפורט של הבעיה, רצוי מכתב של רופא ויקדימו לך את התור עד כמה שניתן. ניתן להתקשר גם למרפאה פרטית ולהסביר את הבעיה וגם שם יקדימו לך עד כמה שניתן. על תצפי שינתו לך תור מהיום למחר, אבל בהחלט זה לטא מספר חודשים לכל מקום שאת באה ליעוץ עלייך להביא את כל הבדיקות שבוצעו עד היום. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים